Peşmerge'ye hava attıranlar utansın”

 Peşmerge

Habur Sınır Kapısından geçerken bin bir vaveylayla, cümbüşle, zılgıtlarla karşılanan sefil Peşmerge görüntülerini görüp de içi cız etmeyen, vicdanları sızlamayan ülke insanı var mıdır?” diye soran Avukat Abdullah Pekgöz, Sefil Peşmergeler zafer kazanmış

KOBANİ’YE GİTMEK ÜZERE TÜRKİYE SINIRINDAN GEÇERKEN YAPILAN KARŞILAMANIN ÇOK MANİDAR OLDUĞUNU İFADE EDEN AVUKAT ABDULLAH PEKGÖZ SERT ÇIKTI:

“Peşmerge’ye hava attıranlar utansın”

“Habur Sınır Kapısından geçerken bin bir vaveylayla, cümbüşle, zılgıtlarla karşılanan sefil Peşmerge görüntülerini görüp de içi cız etmeyen, vicdanları sızlamayan ülke insanı var mıdır?” diye soran Avukat Abdullah Pekgöz, “Sefil Peşmergeler zafer kazanmış komutanlar gibi geçiyorlardı. Bizim kandırılmış Peşmergeseverler de ellerinde sözde Kürdistan, sözde PKK bayrakları nasıl da seviniyorlar. Sanırsınız ki vaadedilmiş topraklarına kavuştular” dedi.

“PAÇAVRANIZ DALGALANAMAYACAK”

Kimsenin bu ülke topraklarına heveslenmemesi gerektiğini vurgulayan Pekgöz, “Hiç kusura bakmayın, hiç bir zaman sizin paçavranız ülkemin bir santim toprağında bile dalgalanamayacak, Bağımsız toprağınız olmayacak. Özellikle ülkem için söylüyorum, hem de hiçbir zaman” dedi.  Hani hep söylüyorsunuz ya cephede omuz omuza savaşarak Kurtuluş Savaşını beraber kazandık, vatanı kurtardık diye, eğer öyleyse tek devlet, tek vatan, tek bayrak altında yine birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşayacağız. Başka çareniz yok!” diye sözlerini tamamladı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ